З суб'єктивної точки зору мені подобаються обидва варіанти.
Звернемось за допомогою до тлумачного словника:
КОМІ́РКА, и, жін.
- Зменш. до комора. — В комірці біля гаража ви знайдете все потрібне (Юрій Смолич, I, 1958, 58); Платон рвучко метнувся до комірки й за момент повернувся з пузатою пляшечкою (Олесь Досвітній, Вибр., 1959, 218).
- Маленьке, тісне приміщення; кімнатка. Комірка.. була маленька, збита з дощок і обліплена глиною (Іван Франко, VII, 1951, 344); Він забрався в свою комірку і ліг на дерев'яний тапчан (Натан Рибак, Що сталося.., 1947, 124).
- Заглиблення, ямка; гніздо. Вона була така наївна і така хитра, так мало і так багато знала, як та мурашка, що будує пишні палати і живе в темних комірках (Михайло Коцюбинський, II, 1955, 214); На столах лежали скриньки з безліччю клітинок. Очевидно, то були окремі комірки для літер (Ірина Вільде, Сестри.., 1958, 110); Невеликий отвір, вічко (у системі подібних). Перед сівбою насіння сої пропускали на решета з довгастими комірками 4,5 міліметра завширшки (Колгоспник України, 4, 1959, 26); Сотова комірка.
КЛІТИ́НКА, и, жін.
Зменш.-пестл. до клітина. О земле моя, мій ти світе, тобою душа вся сія! З тобою згадками я злитий, як кожна клітинка моя (Володимир Сосюра, Солов. далі, 1957, 161); Марко розірвав конверт і витяг з нього аркуш паперу в клітинку (Іван Микитенко, II, 1957, 488).
КЛІТИ́НА, и, жін.
- Найпростіша одиниця будови організму, яка складається з протоплазми, ядра та оболонки. Відомо, що протоплазма, ядро та оболонка утворюють клітину (Зоологія. Підручник для 7 кл., 1957, 6); Весною сосна найбуйніше росте — відкладаються нові клітини, вона росте в товщину й угору (Юрій Яновський, II, 1958, 124).
- Те саме, що клітка 3. Вбиралася Марина в коротку спідничку до колін.., а кохтинку носила картату, з «шотландки», червоних і зелених клітин (Юрій Смолич, Мир.., 1958, 44); Від того місця і майже до кінця яру дно його посічене великими шаховими клітинами. То — .. калюжі-ставки (Юрій Мушкетик, Серце.., 1962, 191).
- Те саме, що клітка 1. Він так і протиратиме штани в темній клітині біля прийомної свого шефа (Натан Рибак, Час, 1960, 494).
КЛІ́ТКА, и, жін.
- Чотирикутник на поверхні чого-небудь, утворений перехресними лініями; кратка (у 1 знач.). На аркуші з школярського зошита в клітку стояли стовпчики арифметичних прикладів (Юрій Збанацький, Ліс. красуня, 1955, 10).
З усіх варіантів найкраще підходять варіанти комірка в значенні комора, а також клітинка в значенні чотирикутник на поверхні чого-небудь, утворений перехресними лініями.
Зі структурної точки зори краще підходить клітинка, по змісту, на мій погляд, краще підходить комірка в контексті комора - сховище, де зберігаються ті чи інші продукти, а Excel - це сховище даних.
Якщо дивитись з позиції скевоморфізму, то краще підходить клітина, оскільки можна провести чітку асоціацію зошитів в клітинку з електронними таблицями.
Словник української мови: в 11 томах. — Том 4, 1973. — Стор. 185.
комірка
в контексті таблиць. Позаяк це одиниця збереження інформації (знову ж в контексті таблиць) відповідно комірка (як похідне від комірчини) підходить краще.cell
клітинкою, але загальноприйнятий варіант самекомірка
.